Daniel Johansson – klubbchef

Daniel Johansson – klubbchef

AIK tar nästa steg tillsammans med Daniel Johansson, 35 år, från Borlänge och utbildad byggnadsingenjör, aktiv i lokalpolitikens miljönämnd samt festivalsamordnare för festivalen Peace & Love där han sköter mycket av festivalens relationer med externa.

Daniel har de senaste åren varit först sportchef sedan klubbchef för Borlänge Bandy/Peace & Love City.
Daniel och AIK har haft kontakt en längre tid men efter säsongsslutet intensifierades kontakten som ledde till att Daniel påbörjade sitt arbete den 1 maj.

Daniel Johansson:
Ett oerhört spännande uppdrag i en bandyförening som har god potential att etablera sig i svensk bandy. Stora steg har tagits på kort tid men det finns många funktioner och roller som ännu inte har hunnit besättas. En del har på kort tid kunnat tillsättas men arbetet med funktionärer och ledare kommer fortgå till dess att vi når den nivå vi vill befinna oss på.

Styrelsen har varit mycket tydlig med att AIK ska ta samma steg inom de områden som inte har kunnat prioriteras tidigare år. Både ungdomsfrågor samt integrationsprojekt är hjärtefrågor för mig som tidigare har haft förmånen att arbeta med Somalia Bandy och på nära håll se vilka positiva effekter det har haft både på deltagarna men också deras omgivning. När det gäller AIK:s fantastiska damlag så kommer vi ta lite nya grepp för att ta tillbaka klubben till den position som räknas. Ett hårt men målmedvetet arbete rullar igång nu och vi återkommer med info.
När det gäller AIK:s herrlag så pågår arbetet med nästa års trupp där det finns en del förändringar mot fjolåret att redovisa.

Under maj så kommer jag att representera AIK i de viktiga möten avseende serieläggning, marknad och allmän planering. Jag kommer också förmedla förändringar i organisation, projekt och trupper.

Daniel Johansson
Klubbchef

Tags: