AIK Arena i Gubbängen

AIK flyttar in i Stockholms nya bandyhall!

Nu är det slut med yttre påverkan på AIK Bandys tränings- och matchförhållanden. AIK spelar från säsongen 2020/21 inomhus i den snart färdigbyggda bandyhallen i Gubbängen/Stockholm.
AIK:s båda elitlag spelar i Elitserien och har historiskt fått slita med ogynnsamma förhållanden som ingen kan styra över. Steget att flytta inomhus till en spegelblank is varje träning och match medför att AIK sportsligt kan sikta uppåt.

Arbetet med att etablera AIK i hallen har pågått en längre tid och vi riktar naturligtvis ett stort tack till Stockholms Stad för en fin dialog och stor samarbetsvilja. Hallen invigs under våren och våra lag går på is den 1 augusti.
AIK vill understryka att både träningar och matcher kommer att spelas i hallen och att årskort släpps i vårt planerade nyhetsflöde. Hallens kapacitet är 2000 åskådare och vi vet med säkerhet att det kommer att vara stor underhållning att följa AIK live den kommande säsongen.