Erik Pettersson

Erik Pettersson – klar för AIK!

Världsspelaren Erik ”EP” Pettersson, 24 år, ansluter till AIK från ryska CKA Neftyanik.
Den senaste säsongen svarade Erik för 70 mål i Ryssland och är en spelare som kommer att dominera bandysporten så länge han själv önskar. Det blir för långt att i en presentation av detta slag gå in på EP:s förträffligheter så vi rekommenderar samtliga att komma och se honom bära den svarta AIK-tröjan de närmaste åren.
EP och AIK delar helt synsätt när det handlar om sportsliga ambitioner och vi gratulerar alla bandyintresserade som kommer att kunna följa hans framfart i Elitserien.

– Det är väldigt inspirerande att skriva kontrakt med AIK och det jag uppskattar är känslan och attityden hos våra ledare, tränare och supporters. AIK är inte rädda för att meddela att klubben vill vinna titlar och det går jag igång på, kommenterar Erik.

Erik har tidigare representerat Söderfors GoIF, Sandvikens AIK, Jenisej samt CKA Neftyanik. Välkommen EP!