Johan Segui blir ny klubbchef

AIK Bandy har glädjen att presentera Johan Segui som ny klubbchef.

Johan är en tungviktare i AIK-kretsar med en väldokumenterad supporterhistoria och hela 12 års styrelsearbete i AIK Fotboll, bland annat som ordförande. Vidare har han varit VD för AIK Merchandise under de år som AIK tog stora steg från en slumrande försäljning, till dagens betydligt högre siffror. Johan har även verkat inom AIK Ishockey med förtroendeuppdrag. Under en tuff period för ishockeyn var han även oavlönad VD. En riktig AIK:are som sätter AIK:s alla idrotter högst.

Johan Segui: – Att få möjligheten att vara med på AIK Bandys resa mot mästerskapstitlar är ett hedersuppdrag som jag med stolthet tar mig an. Att verka i Allmänna Idrottsklubbens namn är ett stort ansvar och oerhört inspirerande. Det ska bli fantastiskt roligt. Förhoppningsvis med publik när vi inviger vår nya hemmaplan. Väl mött till första avslag på AIK Arena där jag kommer arbeta stenhårt för att få alla AIK:are att trivas. Med våra två fina elitlag finns det inte en chans att någon kommer att bli besviken.

Marco Engborg, ordförande: – Det här är riktigt bra. AIK Bandy stärker upp organisationen med en mycket välkänd AIK:are som innehar samtliga kvalifikationer för den roll han nu får. Det har naturligtvis även gjort rekryteringsprocessen mycket enkel och kostnadseffektiv. Då klubbens styrelse och ledning har ett stort förtroende för Johan och dessutom känner honom väl – vet alla precis vad AIK Bandy nu får. Johan har också med glädje anammat klubbens uttalade vilja att vinna och han är redan igång med arbetet att skapa fina arrangemang i vår nya hemmahall – AIK Arena. Ett annat primärt fokusområde är naturligtvis vår ungdomsverksamhet.Grattis alla gnagare – i dag är en bra dag för AIK Bandy! Varmt välkommen, Johan!

AIK Bandy