Stort TACK till Den Svarta Massan

AIK Bandy tackar Den Svarta Massan (DSM) för sitt stora engagemang och sponsringen på 10.000 kr som går direkt in i vår växande ungdomsverksamhet.


Med hjälp av DSM kommer AIK Bandy få möjligheten att lägga in hela summan åt det pågående projektet medAIK:s skridskoskola. Pengarna kommer gå till inköp/påfyllning av utrustning som saknas eller blivit sliten samt setill att vi kan öka den låneutrustning vi har tillgänglig för barn som vill prova på bandy men vars familjersekonomiska resurser vanligtvis hade satt stopp för utövning av sporten.Vi är helt säkra på att denna summa pengar kommer generera många leenden från knattarna som nu fårmöjligheten att ta sina första skär ute på isen.


Ett stort tack till Den Svarta Massan som därmed bidrar till att barn får möjligheten att hitta kärleken till bandy ochatt bandy får resurser utvecklas.


Sedan starten 2010 har Den Svarta Massan (DSM) lånat ut närmare 23 miljoner kronor samt efterskänktränteintäkter i form av sponsring på över 600 000 kr till AIK:s olika föreningar. DSM är en ekonomisk föreningstartad av AIK:are för AIK, som nu har cirka 1500 medlemmar men vill bli fler. Besök DSM:s hemsida för merinformation och bli medlem du också! www.svartamassan.se