AIK överväger att lämna W.O.

AIK överväger att lämna W.O.
Bandyförbundet och ligaföreningen representanter har, i strid med den dialog som har förts angående matchflyttar, tagit beslut på egen hand och gjort om bokningen av AIK:s match mot Villa men inte de andra matcher som skulle ingå i ”uppgörelsen” som då naturligtvis faller.

Det finns fortfarande gott om andra datum för Edsbyn-AIK att spela på som inte innebär någonting mer än att de båda lagen har en match mindre spelad någon vecka till. Det är en fix idé om spelordning hos en tjänsteman som är hindret – i tider när full flexibilitet krävs av andra.

Effekterna av toppstyrningen innebär stora konsekvenser för AIK:s verksamhet i ett redan fullt schema och vi kan ej heller kräva att våra funktionärer bedriver jourverksamhet anpassad efter nyckfulla beslut.
AIK överväger således att lämna W.O. i en av matchena mot Villa eller Edsbyn som en direkt effekt av denna toppstyrning. Ansvariga tjänstemän välkomnas att lämna sina skrivbord för att som spelare eller ledare i AIK ta del av beslutens effekt i praktiken.

Beslut om W.O. och i vilken match det då gäller kommer att meddelas på måndag.

/AIK Bandy