Damer: Ett poäng hem till Stockholm

Bortamatchen mot Skutskär denna afton kommer minst sagt inte gå till historien som den mest händelserika, men med ett poäng på bussen hem till Stockholm ska laget i slutändan vara nöjda med att det blev några poäng överhuvudtaget. 

Matchens första och enda mål från AIK:s sida kom från Kristina Mashinskaya i den 18 minuten av matchen. Assisten stod landsmaninnan Olga Rodionova för. Matchen gick till halvlek utan några större farliga målchanser från bortalaget och tjejerna kunde ladda om inför en förhoppningsvis starkare avslutning av matchen.

Hemmalaget Skutskär kvitterade i mitten på andra halvlek och satte därmed slutresultatet som blev 1 – 1.

AIK kom aldrig riktigt in i matchen och fick i de större delarna av matchens 90 minuter försvara sig från ett mycket starkt kämpande hemmalag. 

Nästa match spelas på lördag då serieledarna Villa Lidköping gästar AIK Arena. 

Statistik:
Första halvlek: 
18:53 1 – 0 Kristina Mashinskaya (Olga Rodionova)

Andra halvlek:
Inga mål. 

Slutresultat: 1 – 1