Herrar: Slut i Lidköping

Inte vår dag idag.

Det är aldrig kul att spela match när förutsättningarna för lagen är tydligt olika. Det är inte heller kul att spela match när viljan och energin inte riktigt är där.

Idag var det helt enkelt inte AIK:s dag, trots att vi går ut starkt i början på första halvlek och lyckas ta en ledning med tre mål mot motståndarnas noll, är det inte mycket som inte går vår väg för att vi ska vinna matchen.

AIK:s tre mål gjordes av Daniel Andersson och Erik Pettersson x2. Utgången är inte vad vi hade hoppats på men det är fortfarande en jämn match med mycket rum för förbättring. Vi vet att vi utmanar och utifrån det kommer vi jobba oss framåt.

Det är slutsatsen att dra ikväll.

Statistik:

01:50 0-1 Daniel Andersson (Erik Pettersson)
20:35 0-2 Erik Pettersson (Daniel Andersson)
20:25 0-3 Erik Pettersson