Herrar: Kontraktsförlängningar på målvakter

Idag kan AIK stolt presentera att målvakterna Andreas Bergwall och Kevin Sterner förlänger sina kontrakt med AIK. 

Den 46-årige målvaktslegenden Andreas Bergwall har som föregående säsonger storspelat i AIK-målet och många gånger gjort direkt avgörande räddningar. 
Precis som tidigare har frågor ställts om denna säsong skulle bli den sista, men svaret för Bergwall är självklart. Han är absolut inte färdig än. 

-Det snackas som vanligt extremt mycket om min ålder och precis som tidigare är frågan inte speciellt relevant. Jag slutar när jag känner att jag vill det och jag vill inte sluta än. Svårare än så är det inte. 

Kevin Sterner har fått desto mindre speltid i år då AIK har totalt tre målvakter som konkurrerar om förstaspaden. Faktum kvarstår dock fortfarande att Kevin är en mycket viktig kugge i AIK:s förening och en målvakt med en otrolig drivkraft. 

– Att stanna i AIK känns självklart väldigt roligt. I AIK trivs jag väldigt bra och utvecklingsmässigt är det optimalt för mig. 

Jonas Galotta, sportchef i AIK. 

-Det är en självklarhet för AIK att fortsätta med samtliga skickliga målvakter. Det har aldrig varit någon fråga för AIK gällande förlängningar med Sterner och Bergwall och kontraktsförhandlingarna tog på sin höjd fem minuter för båda. Både Sterner och Bergwall är oerhört glada av att stanna i Sveriges bästa klubb