Välkommen till AIK, Daniel Mossberg.

AIK kan idag stolt presentera att Daniel Mossberg kommer bära AIK-tröjan i vinter. 

Välmeriterade Daniel Mossberg kommer som senast från Hammarby där han stod för 35 poäng på 26 matcher. Det är inget snack om att mycket erfarenhet och vinnarinstinkt ansluter till AIK genom Daniel Mossberg och han är av den anledningen bland flera ett mycket välkommet tillskott till truppen. 

Jonas Galotta, Sportchef:

– Daniels gigantiska erfarenhet är helt otrolig att få tillgång till och det kommer bli väldigt spännande att följa honom under säsongen. Vi är helt säkra på att han kommer bidra på flera plan, förutom sin spelförståelse och sitt driv framåt sätter han även ribban för flera av våra yngre talanger. 

Daniel Mossberg om kontraktet med AIK;

–  Det känns otroligt bra att idag presenteras som spelare i AIK. För mig känns det roligt att få representera de svartgula färgerna under kommande säsong och att vara med och bidra till att uppnå den ambition som AIK väldigt tydligt förmedlat. Dessutom blir det roligt att få spela med några gamla landslagskompisar men även en hel del nya spelare.

Meriter: 

4 SM-guld
4 World Cup-guld
4 VM-guld
Rysk mästare två gånger
Årets man 2017.