Välkommen till AIK, Robin Öhrlund

Vi kan idag stolt meddela att den tekniske mittfältaren Robin Öhrlund är klar för för AIK och kommer representera de svartgula färgerna i vinter.

24-årige Robin Öhrlund är idag en av de spelarna som presenteras till truppen säsongen 2021/22. Robin har räknats som en av svensk bandys största framtidsnamn och en talang som AIK under en längre period fäst blicken vid.
Med sin skridskoåkning och teknik är det med andra ord en mycket lovande spelare som vi får nöjet att följa under säsongen.

Jonas Galotta, sportchef;

– Robin är en snabb och teknisk spelare som besitter otrolig talang men även en vilja som passar mycket bra in på AIK:s ambitioner. Förutom sin skridskoåkning har han även en teknik som är i en klass för sig och vår förhoppning är att Robins plats i laget kommer bli givande, inte bara för honom själv men även för resterande spelare i truppen.

Robin om sitt kontrakt med AIK;

– För mig finns det inte så mycket mer att säga än att AIK är en av Sveriges bästa bandyklubbar och en klubb som har mycket tydliga ambitioner. Jag vill vara med och bidra till att vi vinner SM-guld och i AIK vet jag att samtliga spelare har exakt samma inställning. AIK kommer vara ett bra lag i vinter och om restriktionerna lättar kommer bli extra kul att få spela de stora matcherna inför publik.

Välkommen till AIK Robin