UPPDATERING KRING FÖRSÄLJNING

AIK Bandy tågar på med sin försäljning av säsongskort och stödmedlemskap och vi kan därmed visa upp positiva siffror när juli går mot sitt slut.

Vi kan stolt presentera att vi sålt närmare 700 säsongskort redan i juli månad. När vi nu går in i augusti satsar vi stenhårt på att uppta halva kapaciteten av AIK Arena. Ur platsperspektiv så finns det ett mycket begränsat antal klackkort kvar och i övriga sektioner går försäljningen i en mycket lovande takt för att AIK ska uppnå sitt mål om en utsåld arena.
Som bekant kommer försäljning av lösbiljetter inte finnas och det gäller därför att vara ute i god tid för att säkra en plats i hallen. Våra säsongskort ger entré till grundseriens alla hemmamatcher för både dam- och herrlaget.
Vi kan däremot erbjuda lösbiljetter till AIK – Hammarby som kommer att spelas på Zinkensdamm, dessa biljetter hittar du precis som med säsongskorten och stödmedlemskapen i vår shop som du hittar här.

För närvarande har vi dessutom sålt över 531 stycken stödmedlemskap där lite drygt hälften av alla stödmedlemmar finns registrerade på hemsidan. Ett stödmedlemskap i AIK Bandy är främst riktat till dig som inte har möjlighet att gå på våra matcher men ändå vill vara med och stötta oss mot nya framgångar. Som stödmedlem får du en T-shirt eller mössa samt ett certifikat hemskickat och syns även under fliken ”Våra stödmedlemmar” här på hemsidan.