Vi söker funktionärer

En ny bandysäsong vankas runt hörnet och AIK Bandy söker ni funktionärer som vill vara med och bidra med sin kunskap och sitt engagemang kring våra dam- och herrmatcher.

Ett genomgående tema i AIK Bandys verksamhet är att vi arbetar tillsammans. Varje framgång, varje motgång, varje liten del av det vi gör är ett gemensamt ansvar. Du som funktionär bidrar i allra största grad till AIK Bandys framfart i Bandysverige och vi är otroligt tacksamma för att så många engagerade själar väljer att lägga sin tid på den lilla, men växande sporten som kallas bandy. 

Som funktionär finns det breda arbetsuppgifter där allt ifrån att vara sargvakt, biljetthantering och omhändertagande av hemmalag, bortalag och domare ingår. Funktionärerna arbetar i team och ser möjligheter i varje uppgift. 

Nu söker vi dig som vill vara med på resan mot guld! Du behöver inte ha några tidigare erfarenheter som funktionär men vi söker dig som är innovativ, engagerad, tydlig och framförallt, du ska brinna för nordens största förening, AIK! 

Stort tack för att du vill vara med. Notera att intresseanmälan nedan inte är bindande. Efter din intresseanmälan skickats in kontaktar vi dig för avstämning samt mer information innan vi slutligen kallar samtliga funktionärer till en genomgång av kommande säsong. 

Vi gör det tillsammans går mot guld är AIK Bandy