VÄLKOMMEN TILL AIK, HÅKAN PETTERSSON

Texten kan komma att uppdateras

AIK är mycket stolta över att kunna presentera Håkan Pettersson som ny huvudtränare för herrlaget.

Håkan är mer eller mindre bandyn personifierad och kommer bidra med sin stora kunskap om sporten men framför allt sitt stora engagemang för att föra AIK Bandy framåt.
Med flertalet meriter som bandyspelare i Söderfors och Skutskär och Sandviken samt två SM-guld i Sandviken som ledare är det en gedigen och kunnig ledare som ansluter till laget.

– Det jag kommer bidra med i AIK är framför allt en tydlighet och en vilja att sträva efter en bestämd riktning. Vi har en ambition och vilja och vägen till det målet måste vara lika tydlig som i allt annat vi gör, säger Håkan och fortsätter,

– Det känns otroligt inspirerande och häftigt att få träna det lag som AIK har. Spelarna känner man till sedan tidigare och vet precis vilken kraft och engagemang de besitter, då blir det extra spännande att vara med och bidra.

Sportchef Jonas Galotta om Håkan Petterssons roll som ny huvudtränare i AIK;

– Att ha med en sådan kunnig och engagerad ledare som Håkan är ett stort nöje för AIK Bandy. Vi ser fram mot att följa lagets framgångar under Håkans ledning och lägger mycket stor tilltro i det han gör. Rekryteringsprocessen har inte varit svår och valet att plocka in ”HP” som tränare kändes nästintill självklart när det väl kom på tapeten.