AIK deltar i Elektra Cup

AIK reser till Edsbyn för den första matchen i Elektra Cup.

AIK inleder försäsongens träningsmatcher med en het semifinalrepris uppe i Edsbyn. På torsdag klockan 19:00 den 9:e september är det dags för laget att sätta igång på riktigt i det första mötet i Elektra Cup. 

Returmötet i Elektra Cup sker drygt en månad senare hemma i Stockholm när lagen drabbas samman den 14 oktober. Avslagstid är ännu ej bestämd men kommer att kommuniceras inom kort. Till hemmamatchen den 14 oktober går det nu att boka biljetter via denna länk
Vill du komma så nära det går att uppleva det rafflande avgörandet i AIK Arena i fjol då AIK slog ut Edsbyn i den sista och avgörande semifinalen så är detta din möjlighet. 

Notera att vi i nuvarande situation fortfarande endast släpper 300 biljetter trots att restiktionstaket för allmänna sammankomster lyfts den 29 september. Vi öppnar för att släppa in mer publik när vi ser hur situationen utvecklats. Detta bör ske inom de närmsta två veckorna.