Köp dina biljetter till Fortaxa Cup

Äntligen!
Det är med stor glädje vi nu släpper biljetter till träningsturneringen Fortaxa Cup i Stockholm.

Efter fjolårets säsong var det tydligt att det där ”lilla extra” saknades för att vi skulle orka gå hela vägen. Utan publik blir AIK:s matcher inte i närheten av vad de tidigare har varit och det är med sorg vi har behövt neka alla de engagerade själar som velat se oss lira.

Nu är det äntligen dags för förändring – och vi vill självklart ha med dig!

Fortaxa Cup släpper biljetter

AIK arrangerar sin första turnering i AIK Arena och med hjälp av vår samarbetspartner Fortaxa Security har vi skapat oss de absolut bästa förutsättningarna för en så bra försäsong som det bara går genom stöttning, engagemang samt möjligheten att arrangera Fortaxa Cup.
Med topplagen Västerås och Villa Lidköping vet vi att det kommer bli tre mycket intensiva bataljer under datumen 24-26 september och ett givande sätt att starta igång säsongen.

Under datumen då Fortaxa Cup spelas har vi fortsatt restriktioner för allmänna arrangemang vilket innebär att AIK Arena endast får ta in ett publikantal på 300 personer.

I och med detta kommer säsongskortsinnehavare samt stödmedlemmar få förtur till biljetterna som du finns tillgängliga i vår shop.
Använd dig av samma mailadress som du köpte ditt stödmedlemskap och säsongskort i kassan så går betalningen igenom.
Blir det biljetter över kommer dessa gå ut till försäljning för resterande skara som är intresserade av att se matcherna.

Vi  är otroligt glada och stolta över att kunna arrangera Fortaxa Cup i AIK Arena tillsammans med er.

Days
Hours
Minutes
Seconds