Biljettinformation om hemmapremiären mot Vetlanda – i William, Axel och Eriks minne

AIK spelar hemmapremiär fredagen den 5:e november klockan 19:00 mot Vetlanda BK.
Efter den tragiska olyckan som kostade tre unga bandyintresserade AIK:ares liv har AIK Bandy valt att tillägna matchen till deras minne.  
Tillsammans de förolyckades familjer och Vetlanda BK har AIK beslutat att 50% av kvällens biljettintäkter skänks till den fond som startat i de omkomnas namn.

Kvällen är helt och hållet tillägnat till att hylla supporterskapet och gemenskapen. När tragedin kommer ska ingen behöva stå ensam.
Vi hoppas ni vill vara med oss, supporter- och bandysverige.  

Klubbchef Johan Segui, AIK:

– Att förlora ett barn är det värsta en förälder någonsin kan gå igenom. Det finns inget som går att jämföra med den smärta man upplever när någon som alltid varit där plötsligt inte längre finns. Att bli förälder är en gåva och en plikt som bygger dig som människa, det blir på något sätt en del av hela din identitet.
William, Axel och Eriks avtryck på jorden kommer aldrig bli något som suddas ut och försvinner, det är vad vi vill förmedla till deras familjer och anhöriga men även hela supportersverige.
I med och motgång stöttar vi varandra oavsett situation.
Era söner, bröder, barnbarn och vänner är en del av vår gemenskap och vi kommer alltid stå bakom er vars saknad aldrig försvinner.  

Kanslichef och biljettansvarig Alexandra Almå:

– Det har från första stund varit självklart för AIK Bandy att göra allt vi kan för att William, Axel och Eriks minnen ska leva kvar samt att stötta de anhöriga vars liv förändrats helt och hållet. Vi är inte en stor sektion, men vi är en del av AIK, och i vår förening finns det inget större än gemenskapen. 
Av biljetterna som säljs kommer 50% gå direkt till en fond för de anhöriga, inte för att deras sorg någonsin kommer vara mindre påtaglig, men för att  i alla fall skapa en möjlighet för sorgen att få bearbetas utan att bli störd. 

Ordförande Vetlanda BK, Håkan Edvardsson:

– Vi Vetlanda BK tycker att det är ett väldigt fint initiativ av AIK Bandy att tillägna matchen till de omkomna pojkarnas minne. Detta är ett bra exempel på att vi inom idrotten håller samman i både med- och motgång

Biljetterna hittar genom att klicka på länken nedan:

Biljetter AIK – Vetlanda