Klubbchefen har ordet

Äntligen öppnar Sverige upp igen för att återvända till en normal tillvaro. Självklart skall FHM råd fortsättningsvis efterlevas efter bästa förmåga för att undvika att pandemin tar fart igen. Från och med den 9 februari gäller inte längre några restriktioner i samband med våra hemmamatcher i AIK Arena. På med halsduken, greppa bandyportföljen, ta med flaggan och sjung dej hes för AIK, varmt välkommen. Vi vill passa på att tacka för det tålamod som bandypubliken visat under dessa speciella omständigheter som har varit under denna tid.

Bandykepsen av för er! Vi närmar oss slutet på grundserien och har fått igång vårt spel i båda våra representationslag, visst är det härligt när gnaget vinner! Vi har en mega bandylördag framför oss den 19 februari. (Tyvärr gick det inte att undvika krocken med AIK Fotbolls cupmatch) Vi börjar med AIK-Edsbyns IF herrar kl.15.00, och sedan AIK -Skutskärs IF damer kl.19.00. Direkt efter herrarnas match så lottas slutspelet för herrarna i direktsändning i sportradion. AIK-Edsbyns IF är årets ”gratismatchen”, entréavgiften bjuder våra generösa samarbetspartners dej på. Så du som ännu inte sett gnaget mangla med bandyrören på, har ett utmärkt tillfälle nu. Matchvärd denna lördag är Aja Baja Cancer.

Tillsammans skapar vi vår framgång, och idrott upplevs bäst på plats, vi ses i AIK Arena.

Kram

JS