Äntligen slutspel!

På fredag drar slutspelet igång för våra herrar som tar emot Brobergs IF för den första matchen i en serie av fem. Nu är det allvar, varje match är avgörande, härligt! För er som köpt årskort så ligger ett slutspelstillägg reserverat för er i biljettsystemet AXS som AIK Bandy använder. Denna reservation ligger kvar till den 25 februari kl.19.30. För er som vill köpa lösbiljetter använd denna länk: AIK Bandy – Startsidan (ebiljett.nu)  

Våra damer har ännu inte spelat färdigt grundserien men går som tåget och är också klara för slutspel. Bandy upplevs bäst på plats och vi behöver allt stöd vi kan få nu när det drar ihop sig, vinna eller försvinna! Vårt mål är tydligt, nu är det upp till oss att infria det, tillsammans!Klubben är redo, spelarna är redo, AIK Arena Stockholm är redo, är du redo? Vi ses på plats, där AIK spelar.

Stöd AIK!