Förlängt: #95 Erik Pettersson

IK Bandy har glädjen att meddela att en förlängning med #95 Erik Pettersson är klar! ”Självklart känns det bra att ha en förlängning av kontraktet med herrlagets viktigaste spelare. Det är på sin plats att rikta ett stort tack till de samarbetspartners som har stor del i att få detta i hamn. Nu kan bandypubliken i Sverige fortsatt få njuta av Erik i den svartgula tröjan. Erik är en garanti för att vår ambition på daglig basis blir hundraprocentig. Som den utomordentliga lagkamrat och idrottsman han är, så gör Erik alla i sin omgivning bättre.”säger Johan Segui Klubbchef.– ”Jag trivs bra i AIK, har gjort det sedan dag ett.

Finns en tydlig ambition och målbild i klubben som jag trivs med. På kort tid så har AIK etablerat sig i toppen av elitserien och det tänker jag bidra till att vi fortsatt skall vara. Älskar utmaningen att vilja och våga sikta på den ädlaste medaljen! Ser fram emot att kunna locka fler AIK:are att upptäcka hur kul bandy är på plats!” säger #95 Erik Pettersson.Johan Segui fortsätter:”Inom närtid hoppas vi att vara klara med vår långsiktiga ambition med vår spelartrupp.

Vi saknar en del pusselbitar fortfarande, och måste vara noggranna och tålmodiga. Samtidigt så har vi många etablerade spelare i laget som vi förväntar oss tydligt ansvar av, samtidigt som de nyförvärv som har gjorts har en fin potential. Tränarna och vi övriga ledare har ett jobb att göra för att fortsätta utveckla vår verksamhet. AIK blir aldrig ”mellanmjölk”, men vi kan inte köra full gas hela tiden heller. Målmedvetenhet och hårt jobb är det som gäller för samtliga, såklart, men det ska bli kul!”

Bandy upplevs bäst på plats i AIK Arena Stockholm! Köp ditt säsongskort här: AIK Bandy – Säsonger (ebiljett.nu)