SIGNE LUNDELL ÄR TILLBAKA I AIK!


Signe Lundell – till AIK
17-åringen är, efter tre år i Spånga/Bromsten BK, tillbaka i AIK.

Hur är känns det att vara tillbaka Signe?
– Det känns väldigt bra. Jag var i AIK för tre år sedan och redan då tyckte jag att organisationen var bra. Nu när jag återvänder känns det till och med som att allt har blivit ännu bättre och det ska bli kul att representera färgerna igen!

Det måste kännas lite speciellt för dig som både har spelat som målvakt och utespelare?
– Ja, jag har de senaste säsongerna spelat både ute och i mål ungefär lika mycket. Men nu när AIK ringde kände jag att det var läge att bestämma mig för en position för att kunna bli så bra som möjligt.
Jag ska satsa helhjärtat på målvaktspositionen och det känns väldigt inspirerande. Utvecklingen jag kommer få här är bättre än någon annanstans så det känns toppen.

Hur ser du på satsningen AIK gör?
– Det ser väldigt bra ut. Jag känner igen vissa spelare från min tidigare sejour i AIK, men ser även framemot att spela med de nya som kommit in.
Jag gillar att man satsar på spelare i olika åldrar, jag tror variationen av spelare kan göra att man utvecklas mer som lag.
Sedan kommer det dessutom bli fantastiskt att få spela inomhus i den nya hallen.
Det var ingen höjdarvinter här i Stockholm förra säsongen så det var ofta dåliga förhållanden att träna och spela i.
Att få träna på fullstor is redan i augusti/september kommer göra oss väldigt gott!

Du verkar längta redan nu till säsongen?
– Ja, verkligen! Först ska barmarksträningen göras sedan är snart ispassen här.
Med dessa förutsättningar och Pelle som tränare kan man inte annat än längta till säsongen.
Jag ser framemot att träffa tjejerna i laget och göra bra träningar som vi kommer få se resultat på senare under säsongen.

Pelle Fosshaug kommenterar AIK:s nyförvärv:
– Hon var med och körde med oss förra året och är ung målvakt med en bra kastarm. Signe är sugen på att bli bättre och hon ville verkligen komma tillbaka till oss och det betyder att hon tror på det lag vi har. Jag har sett potentialen hon har och jag är säker på att Signe kommer få en snabb och bra skolning hos oss i AIK.

VÄLKOMMEN TILL AIK SIGNE!