AIK Bandys

Skridskokul och bandyskola

Nu kan du lära dig att åka skridskor tillsammans med oss i Skridskokul i Solna.

Alla kan vara med, oavsett om du är nybörjare, eller om du redan har lärt

dig åka lite. Här på hemsidan hittar du all praktisk information.

Skridskokul och bandyskola

För flickor och pojkar på Bergshamra Arena 

SKRIDSKOKUL

Vänder sig i år till flickor och pojkar mellan 4 – 9 år Vi kommer att ha två huvudgrupper som vid behov delas upp i mindre grupper. På så sätt får alla barn möjlighet att utvecklas i sin egen takt i en jämbördig grupp.

SUPERSKRINNARNA – flickor/pojkar 6 – 9 år

Fokus är skridskoåkningens grunder och mycket lek, men självklart kommer vi också att träna med klubba och boll och spela bandy.

Ishjältarna – flickor/pojkar 4 – 5 år

Vi lär oss skridskoåkningens grunder under lekfulla former. Efter årsskiftet kommer även vi att prova på med klubba och boll.

LEDARNA

Ledarna har ett gediget bandykunnande och erfarenhet av att leda barn. Vid varje tillfälle kommer även dam- och herrspelare att delta som ledare. Det kommer att vara svenska, ryska och finska spelare med erfarenhet från landslag och klubblag på högsta nivå.  Vi behöver alltid fler ledare, är du intresserad av att hjälpa till, hör av dig till någon av ledarna på isen.

TID OCH PLATS

Bergshamra Arena med start i slutet av November på Söndagförmiddagar. (Jul- och nyårsuppehåll veckorna 51, 52 och 1.

UTRUSTNING

Följande utrustning är obligatorisk: Välslipade skridskor – Hjälm med galler (ej lekhjälm) – Halsskydd – Klubba (finns att låna i början). Ta även med en fylld vattenflaska.

ANMÄLAN/INFORMATION

Anmälan sker på www.skridskokul.se/solna/ via knappen ”Anmäl dig till Skridskokul”. Där kommer det också mer och uppdaterad information om exakta datum, tider osv.